Menu

Διεθνής ανάδειξη και συνεργασία για το ΔΠΜΣ ‘Μουσειολογία-Διαχείριση Πολιτισμού’ και το Α.Π.Θ.

Μια ακόμα διεθνής ανάδειξη και συνεργασία διαφαίνεται για το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.  Το Διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ‘Μουσειολογία-Διαχείριση Πολιτισμού’ του Τμήματος Αρχιτεκτόνων, Α.Π.Θ. επιλέχθηκε –ανάμεσα σε 100 προτάσεις από ελληνικά πανεπιστήμια- να φιλοξενήσει δύο Έλληνες επισκέπτες καθηγητές απο την Αμερική, μελετητές της ελληνικής διασποράς και μετανάστευσης. Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μέσα από την ανάθεση που έγινε στο […]

Μια ακόμα διεθνής ανάδειξη και συνεργασία διαφαίνεται για το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. 

Το Διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ‘Μουσειολογία-Διαχείριση Πολιτισμού’ του Τμήματος Αρχιτεκτόνων, Α.Π.Θ. επιλέχθηκε –ανάμεσα σε 100 προτάσεις από ελληνικά πανεπιστήμια- να φιλοξενήσει δύο Έλληνες επισκέπτες καθηγητές απο την Αμερική, μελετητές της ελληνικής διασποράς και μετανάστευσης.

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκηςμέσα από την ανάθεση που έγινε στο Διαπανεπιστημιακό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ‘Μουσειολογία-Διαχείριση Πολιτισμού’ του Τμήματος Αρχιτεκτόνων, είναι ένα από τα 12 Ελληνικά πανεπιστήμια που επιλέχθηκαν από το «The Greek Diaspora Fellowship Program» για να φιλοξενήσουν 21 μελετητές, γεννημένους σε Ελλάδα και Κύπρο, ώστε να συνεργαστούν σε προγράμματα που ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες ανάγκες των πανεπιστημίων και των κοινοτήτων τους.

Διαβάστε περισσότερα στην parallaxi

greek-diaspora