Menu

Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων & Συνεταιρισμών 2020-2021

Μικρή παράταση και επιπλέον επιλέξιμοι κωδικοί δραστηριότητας προστίθενται στο Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων και Συνεταιρισμών 2020-2021 που ανακοίνωσε η ΑΠΟΣΤΟΛΗ (ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών), σε συνεργασία και με χρηματοδότηση του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities – IOCC. Επιχειρήσεις και συνεταιριστικές μορφές ενισχύονται με ΔΩΡΕΑ εξοπλισμού ή/και υπηρεσιών, καθώς και επιχειρηματική καθοδήγηση (mentoring). Οι ενδιαφερόμενοι […]

Μικρή παράταση και επιπλέον επιλέξιμοι κωδικοί δραστηριότητας προστίθενται στο Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων και Συνεταιρισμών 2020-2021 που ανακοίνωσε η ΑΠΟΣΤΟΛΗ (ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών), σε συνεργασία και με χρηματοδότηση του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities – IOCC.
Επιχειρήσεις και συνεταιριστικές μορφές ενισχύονται με ΔΩΡΕΑ εξοπλισμού ή/και υπηρεσιών, καθώς και επιχειρηματική καθοδήγηση (mentoring).
Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν το ενδιαφέρον τους υποβάλλοντας MONO την αίτηση συμμετοχής ΕΩΣ τις 31/05/2020 μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.
Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ στην ενότητα Η ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ, υποενότητα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ και ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ (www.mkoapostoli.gr/programma)
 ——
Είναι η 4η χρονιά, που το ΚΕΜΕΛ (Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος) στηρίζει με μέλη του  ως μέντορες, την εξαιρετικά αποτελεσματική αυτή Δράση της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ και του IOCC.
Η οικονομική ενίσχυση, η συμβουλευτική και το mentoring που παρέχουν, είναι σημαντικοί παράγοντες για την επιτυχία της προσπάθειαςτων ωφελουμένων.