Menu

Η ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΔΠΜΣ ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 2018-2020

Σημειώνεται ότι στο φετινό πρόγραμμα θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον γραφιστικό σχεδιασμό μουσειακών εκθέσεων και έντυπου υλικού επικοινωνίας. Τα μαθήματα και τα εργαστήρια θα κατευθύνονται από την βραβευμένη από τα βραβεία γραφιστικής ΕΒΓΕ 2018 ομάδα, POST- SPECTACULAR των αποφοίτων μας, αρχιτεκτόνων μουσειολόγων, Στέργιου Γαλίκα και Εβελίνας Γαραντζιώτη. Ειδικότερα αφορά αρχιτέκτονες, γραφίστες, εικαστικούς και γενικότερα designers. […]

Σημειώνεται ότι στο φετινό πρόγραμμα θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον γραφιστικό σχεδιασμό μουσειακών εκθέσεων και έντυπου υλικού επικοινωνίας. Τα μαθήματα και τα εργαστήρια θα κατευθύνονται από την βραβευμένη από τα βραβεία γραφιστικής ΕΒΓΕ 2018 ομάδα, POST- SPECTACULAR των αποφοίτων μας, αρχιτεκτόνων μουσειολόγων, Στέργιου Γαλίκα και Εβελίνας Γαραντζιώτη.

Ειδικότερα αφορά αρχιτέκτονες, γραφίστες, εικαστικούς και γενικότερα designers. Ωστόσο σημειώνεται ότι η έμφαση αυτή δεν αποκλείει αποφοίτους άλλων επιστημονικών πεδίων. Αντιθέτως οι προερχόμενοι από θεωρητικά πεδία, θα μεταφέρουν το νόημα των εκθέσεων στους desingers ώστε αυτοί να προβαίνουν στον ανάλογο γραφιστικό σχεδιασμό.